Jó szériában van a magyar játékos, ugyanis két egymás után megszerzett tornagyőzelem után próbálkozik feljutni az 1000-es kategóriájú esemény főtáblájára.

Davis-kupa - Magyarország-Franciaország 020
Piros Zsombor Masters-tornán is bizonyítana. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az utóbbi két hét roppant sikeres volt Zsombi számára, mivel két salakos Challenger-tornát nyert Splitben és Oeirasban. Megjegyzendő, hogy a portugáliai bravúrja a karrierjének eddigi legkiemelkedőbb teljesítménye. A huszonhárom éves magyar játékos (ATP 118.) tíz egymás után megnyert meccsnél tart és ezt a sorozatot a madridi salakon növelné, ahol a selejtezőkben a hazai rutinos Pablo Andujar lesz az ellenfele. Bár a harminchét éves spanyol salakspecialista pályafutásának rezüméje igazán szép, mostanság csak árnyéka régi énjének.

Pablo (ATP 323.) idén csupán egy meccset nyert és azt is az Indian Wells-i kemény pályás Masters selejtezőiben. Salakra váltva, indult a Gironában rendezett Challengeren, Marrakeshben és Barcelonában is, de sorban mindhárom tornán bukta az első meccseit. Ilyen formával, nehéz lesz érvényesíteni tapasztalatfölényét az a nagy lendületben lévő Zsombi ellen, akinek idei salakos mérlege tizennyolc megnyert és négy elveszített meccsből áll.

április 24., hétfő

Tipp Játékok száma Felett 20.5 @ 1.82

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 április 24. 5:8 UTC.