Nem sikerült még egy top10-es játékostól elvárt sikereket idén elérnie, de Hubert Hurkacz a tavalyi győzelmének színhelyén visszanyerni próbálja azt a formát, amely segítségével 2022-ben három tornagyőzelmet szerzett.

Hubert Hurkacz (Fotó: Mai Groves / Shutterstock.com)

Legkiemelkedőbb eredményét Dubaiban érte el, ahol az utolsó négy közé jutott, de ez a teljesítmény kevés lehet egy olyan játékostól, aki a kemény borításon nyújtja a legjobbját. Hurkacz (ATP 10.) négy ATP bajnoki címet gyűjtött össze mostanáig és mindet hasonló játékfelületeken nyerte. Legrangosabbat ezek közül a tavaly szerezte ugyanitt Miamiban és ezáltal Masters-győztes lett. Első floridai meccsén Arthur Rinderknech-t verte két játszmában és Aslan Karatsev (ATP 32.) ellen készülhet egy nyolcaddöntős helyért. Bár Sydneyben tornát nyert, az orosz játékos az Australian Openes harmadik fordulós búcsúja után nem találta az irányt és azóta csak két meccset nyert. Ezek közül az egyiket itt Miamiban pipálta ki Ugo Humbert ellen, akit két szettben vert.

Az oddsok lengyel továbbjutást sejtetnek, de az egymás elleni mérkőzések statisztikája nem mutat egyértelmű esélyest, ugyanis 1-1 az állás. Mindkét mérkőzésük a tavaly, hasonló kemény borításokon zajlottak, Aslan nyert San Diegoban, majd nem sok időre rá Hubert visszavágott az idény végére halasztott Indian Wells-i tornán. A pillanatnyi formakülönbség viszont elég nagy ahhoz, hogy egy újabb lengyel sikerre tippeljünk.

Tipp: Jéték hendikeppel: Hubert Hurkacz - 3,5 @ 1.91

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az odds a Betfair fogadóirodától származik és a következő időpontban volt érvényes: 2022.03.28., 07:13.