Casper Ruud borította a papírformát Alexander Zverev ellen és ennek a bravúrjának a jutalma egy könnyebb mérkőzés lehet az utolsó négy között, ahol a salakspecialista meglepetésember, Francisco Cerundolo fog várni rá a háló túloldalán.

Casper Ruud (Fotó: LiveMedia / Shutterstock.com)

A top 10-es norvég megviccelte a bukmékereket és nem csak szettet sikerült végre elvennie Zverevtől a negyedik próbálkozásán, hanem le is győzte őt három játszmában. Köztudott, hogy Casper a salakon a legeredményesebb, hiszen a 2021-es San Diego-i tornagyőzelme kivételével, minden (6) bajnoki címét a lassú borításon szerezte, de három kemény borításon elért Masters-negyeddöntő után, a gyors játékfelületen most elődöntőt játszhat. A döntős helyért egy olyan játékost kell legyőzzön, aki még sosem szerepelt Masters-torna főtábláján a floridai eseményig.

A szintén 23 éves Cerundolo (ATP 103.) mind az öt Challenger bajnoki címét salakon szerezte és az idei mérlege a kemény borításon hét megnyert és négy elveszített mérkőzés. Az argentin játékos menetelése sok rajongót meglepett, de meg kell jegyezni még akkor is ha ez nem vesz el bravúrjából, hogy Reilly Opelka a második meccsén és Jannik Sinner a negyeddöntőben visszalépni kényszerültek. Casper és Francisco is most új vizeken eveznek, de más-más szinteken. Ruudnak nagy tapasztalatfölénye van és ezt érvényesítenie kellene. Még akkor is ha Cerendulo két játszmában verte Gael Monfilst, majd szoros háromban Frances Tiafoe-t, a norvég ellen akár egy játszma megnyerése is meglepetésnek számítana.

április 01., péntek

Tipp Fogadás szettre 0-2 @ 1.55

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.04.01., 06:51.