A hónap elején fedett kemény borításon Challenger-döntőt játszó Ugo Humbert, a nemrég visszatért Gael Monfils ellen kezdi a floridai Masters-tornát.

Ugo Humbert 010
Wimbledoni gyepen szerzett győzelmét követően, Ugo Humbert kemény borításon is verheti Gael Monfilst. (Fotó: Alison Liyanage / Shutterstock.com)

A világranglista 78. helyén álló Ugo elég hullámzó formában van idén. Az Australian Openen sikerült eljutnia a harmadik fordulóba, de más ATP-rangú eseményeken nem nyert egy meccset sem az Indian Wells-i 1000-es tornáig. A kaliforniai Mastersen mégis sikerült két kört előre haladnia, egyik legyőzöttje Denis Shapovalov volt. A magyar válogatott ellen február elején játszott Davis Kupa-találkozón két fontos pontot nyert a francia csapatnak, néhány héttel ezelőtt pedig a hazai Pauban játszott Challenger-döntőjét kiélezett csata után veszítette el Luca Van Assche ellen.

A tavalyi augusztusban zajlott Montreal-i Masters után, Gael hosszú időt töltött a pályáktól távol. Az időközben 280. helyre esett francia játékos Indian Wellsben tért vissza, de első meccsén sima vereséget szenvedett Jordan Thompsontól. A Phoenixben zajlott Challengeren próbált igazítani játékán, de rövidre sikerült az ottani részvétele is, mivel nyitómeccsén kikapott a top 100-on kívüli Alexander Shevchenkotól. Ezek nem a legbiztatóbb eredmények a tizenkét évvel fiatalabb honfitársa elleni összecsapása előtt. A 2019-es Wimbledonon mérkőztek meg először és már akkor Humbert nyert, Monfils 0-3-nál az ötödik szettben visszalépett.

március 23., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Humbert, Ugo -2.5 @ 1.70

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 21. 10:47 UTC.