Lorenzo Musetti nemrég a Phoenixben zajlott Challengeren 6-2, 6-2-re  győzte le Alexei Popyrint és most a floridai Masters-tornán próbálja az ausztrál játékost ismét verni.

Lorenzo Musetti (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/shutterstock.com)

Nem kezdődött valami eredményesen az idei szezon a húsz éves olasz játékos számára (ATP 76.), hiszen csak Rotterdamban tudott két mérkőzést egymás után megnyerni. Ennél viszont még eredménytelenebb volt mostanáig a huszonkét éves ellenfele (ATP 92.) idénye, aki 2022-ben összesen csupán három mérkőzést bírt eddig megnyerni. A formájukból teljesen kiesett játékosok találkoznak egymással és megtörténhet, hogy az egymás elleni mérlegüknek a megszokottnál több jelentősége lehet. Musetti összesítve 3-1-re, kemény borításon pedig 2-0-ra vezeti Popyrint, egyetlen vereségét még az első összecsapásukon szenvedte el 2019-ben. Minden mérkőzésük két játszmában ért véget.

Lorenzo, aki 2019-ben a junior Australian Opent nyerte, nagy tehetség és sokat várnak tőle, de Alexei az, aki a Touron többet bizonyított, hiszen a tavaly Szingapúrban ATP-tornát nyert hasonló kemény borításon. Ennek ellenére, annak látszatnak, hogy Alexei mélyebb hullámvölgyben van, nagyobb következtetési értéke lehet, mint a tavalyi bajnoki címének. Továbbá az egymás elleni mérkőzések is azt mutatják, hogy az olasz srácnak megvan a kulcsa ellenfelének játékához.

március 25., péntek

Tipp Játék hendikeppel Musetti, Lorenzo -1.5 @ 1.85

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.03.24., 07:26.