Az amerikai torna döntőjében a tizenkilenc éves Jannik Sinner és a huszonnégy éves Hubert Hurkacz fognak összecsapni. Aki nyer, az a pályafutásának legértékesebb sikerét fogja megszerezni.

Jannik Sinner (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

április 04., vasárnap

Jannik Sinner (ATP 31.) tehetségét látván, várható volt egy adott pillanatban egy ilyen helyzetbe kerül, de még így is, a kora miatt kellemes meglepetésnek számít a döntőbe való jutása. Az elődöntőben Roberto Bautista Agut ellen fordított, miután elveszítette az első játszmát és a harmadikban pedig brékelőnye volt a spanyol játékosnak. Ezen a tornán még csak Karen Khachanov kényszerítette három szettre a második mérkőzésén. Az ifjú olasz játékos idei második bajnoki címét szerezheti meg miután Melbourneben, hasonló borításon nyerte a Great Ocean Road Opent.

Hubert Hurkacz (ATP 37.) sikeres floridai menetelése nagyobb meglepetésnek számít. A lengyel játékos is tornát nyert már idén kemény borításon Delray Beachben, de nem sokan számítottak, hogy eljut a döntőig Miamiben. Az elődöntőben Andrey Rublev ellen borította a papírformát és két sima játszmában verte az orosz játékost. Már a második meccsén jelét adta annak, hogy szép eredményt érhet el Miamiban, amikor Denis Shapovalov-t két szettben búcsúztatta, de az igazán rendkívüli bravúrok a nyolcad és a negyeddöntőben jöttek, amikor Milos Raonic-t és Stefanos Tsitsipast döntő játszmás mérkőzéseken győzte le.

A két döntős játékos még sosem csapott össze egymással. Mindketten eddig két-két ATP-tornagyőzelmet gyűjtöttek össze karrierjük során és mindet kemény borításon. A bukmékerek oddsai Sinnert mutatják esélyesebbnek, de az összkép egy kiegyensúlyozott összecsapás képét festi még akkor is ha Jannik-t emlegetik a szakértők ígéretesebb játékosnak.

Tipp

  • Játék hendikeppel: Jannik Sinner -1.5    1.82

Az Unibet további ajánlatából

Fogadás szettre 2-0 @ 2.63
Fogadás szettre 2-1 @ 4.20
Fogadás szettre 0-2 @ 3.90
Fogadás szettre 1-2 @ 5.00
Szett hendikeppel Hurkacz, Hubert +1.5 @ 1.48
Játék hendikeppel Hurkacz, Hubert +1.5 @ 1.97
Játék hendikeppel Sinner, Jannik -4.5 @ 4.10
Játék hendikeppel Hurkacz, Hubert -3.5 @ 3.80
Játékok száma Alatt 20.5 @ 2.63
Játékok száma Felett 23.5 @ 2.12
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.60
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.33


Fogadj itt a döntőre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.04.03. (08:52)