Másodjára kerül szembe Miomir Kecmanovic Lorenzo Musettivel, és miután a tavaly, a nápolyi kemény borításon az olasz játékos bizonyult jobbnak, a lassú borításon ellenfele kiegyenlítheti a mérlegüket.

Miomir Kecmanovic 008
Miomir Kecmanovic salakon és kemény borításon is döntőzött már idén. (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

A szerb teniszező eddigi egyetlen tornagyőzelmét 2020-ban a kitzbüheli salakon szerezte és pár napja Estorilban újabb bajnoki címet gyűjtött volna be, ha a döntőben sikerült volna legyőznie Casper Ruudot. Miomirnak (ATP 40.) ez már a második idei döntője volt, miután Delray Beachben, a tengerentúli kemény borításon is a fináléig menetelt. Vele ellentétben, Musetti (ATP 21.) nem találja önmagát 2023-ban és ezen a salakidény megérkezte sem változtatott. Csak januárban a United Cupon nyert egymás után két meccset, február közepétől mindenhol verték és csak a múlt héten Marrakeshben sikerült ezt a sorozatot megszakítania.

A marokkói salakon Hugo Gastont búcsúztatta két játszmában, azonban már rögtön utána ki is kapott a világranglistán 126. helyén álló Alexandre Mullertől, aki végül (nagy meglepetésre) a döntőig jutott. Lorenzo egy hatalmas tehetségnek örvend, amelyet a tavaly a hamburgi torna megnyerésével salakon is bizonyított, azonban a pillanatnyi játékformája miatt a Monte-Carlo-i Masters hamar véget érhet neki.

április 11., kedd

Tipp Mérkőzés nyertese Kecmanovic, Miomir @ 2.04

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 április 11. 5:28 UTC.