Roberto Bautista Agut és Rafael Nadal legyőzése után, Tommy Paul a nyolcaddöntőben Pablo Carreno Bustát is búcsúztatta a francia fővárosban. Az utolsó nyolc között egy újabb európaival, de immár görög játékossal áll ki.

Tommy Paul (Fotó: Maksim Konstantinov/Shutterstock.com)

Bravúros menetelése során, az amerikai játékos csak Rafa ellen veszített játszmát, így nagy önbizalommal várhatja a következő megmérettetést. Paul (ATP 31.) második Masters-negyedöntőjét játssza idén, miután a montreali kemény borításon is elérte ezt a szakaszt, az viszont aggasztó lehet számára, hogy az eddigi két Tsitsipas elleni meccsét úgy veszítette el, hogy még játszmát sem tudott nyerni ezeken. Először 2019-ben a washingtoni kemény borításon, majd a tavaly a lyoni salakon csaptak össze.

A US Open után, Stefanos (ATP 5.) Asztanában és Stockholmban is döntőzött, viszont pár napja Bécsben már a második meccsén kikapott. A párizsi Masters-tornán magabiztosan játszott mostanáig és sem Daniel Evans, sem Corentin Moutet nem tudott játszmát elvenni tőle. Ahogyan a bukmékerek oddsai is mutatják, az elődöntőbe való jutásra a top 10-es játékos az esélyesebb, de látván Tommy lendületét, megtörténhet, hogy az amerikai szorosabbá tudja tenni a mostani mérkőzésüket az eddigieknél.

november 04., péntek

Tipp Fogadás szettre 2-1 @ 3.55

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.11.04., 07:24.