Diego Schwartzman még sosem győzte le Daniil Medvedevet, de ha ez mégis sikerül neki a francia torna negyeddöntőjében, akkor egyúttal helyet kap az idény legjobb nyolc játékosa között, akik Londonban zárják majd a szezont.

Diego Schwartzman (Fotó: Celso Pupo / Shutterstock.com)

A 2020-as idény új magaslatot jelentett a kis Diego pályafutásában annak ellenére, hogy tornát még nem sikerült nyernie. Három döntőt játszott (közülük egyet Masters-tornán - Róma) és a Roland Garroson az utolsó négy közé jutott. Gyakorlatilag, Schwartzman szeptember közepétől egy tornán sem esett ki az elődöntő előtt. Bár az újrakezdést követő sikereit nagyrészt salakon gyűjtötte, október végén a párizsi játékfelülethez hasonló, kölni kemény borításon csak Alexander Zverev állította meg a döntőben. A francia fővárosba is áthozta kiváló formáját és szettvesztesség nélkül nyert Richard Gasquet és Alejandro Davidovich Fokina ellen. Utóbbit 6-1, 6-1-re verte a nyolcaddöntőben.

Ezeknek a sikeres meneteléseknek köszönhetően az argentin játékos egy meccsgyőzelem-távolságra került az ATP Finalson való szerepléstől. Ez a lépés viszont nagyon nehéznek ígérkezik, mivel ellenfele a vb-re már kijutott Daniil Medvedev (ATP 5.) lesz. Bár az orosz idénye halványabbra sikerült a tavalyihoz képest, mégis a US Openen elődöntőt játszott. Azóta viszont öt meccset nyert és négyet elveszített. Az nyilvánvaló, hogy Daniil nincs a legjobb formájában, viszont kedvenc borításán vár egy olyan játékosra, aki salakon a legveszélyesebb. Emellett, Medvedev mind a három egymás elleni mérkőzésüket nyerte, ami mentális előnyt adhat főleg, hogy a legutóbbi találkozásuk idén, az ATP Kupán zajlott.

Néhány fogadási lehetőség

Fogadás szettre 2-0 @ 5.00
Fogadás szettre 2-1 @ 6.00
Fogadás szettre 0-2 @ 2.20
Fogadás szettre 1-2 @ 3.90
Szett hendikeppel Schwartzman, Diego Sebastian +1.5 @ 1.66
Szett hendikeppel Medvedev, Daniil -1.5 @ 2.20
Játék hendikeppel Schwartzman, Diego Sebastian +3.5 @ 1.78
Játék hendikeppel Medvedev, Daniil -3.5 @ 2.02
Játékok száma Alatt 22.5 @ 1.80
Játékok száma Felett 22.5 @ 2.00
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.55
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.43

További negyeddöntők


Fogadj teniszre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.11.06. (06:40).