A spanyolországi Mastersen elkapott formájának tükrében, Daniel Altmaier Rómában is főtáblára kerülhet.

Daniel Altmaier 003
Daniel Altmaier a Madrid-i főtáblán sorban búcsúztatta Oscar Ottét, Yannick Hanfmannt és Jaume Munart. (Fotó: Alex Bogatyrev/shutterstock.com)

Madridban Balázs Attilát verte első selejtezős meccsén, azután viszont kikapott a másodikban. Szerencsés vesztesként azonban főtáblára került és meg sem állt az utolsó nyolcig, ahol Borna Coric vetett véget menetelésének. A hat salakos Challenger bajnoki címmel rendelkező német játékos (ATP 92.) első olaszországi ellenfele Jozef Kovalik (ATP 147.) lesz, aki szintén a lassú borításon érte el legnagyobb sikereit, ő is hat Challenger-sikerrel büszkélkedhetik.

Az idei szezon még nem hozott túl sok örömöt a szlovák játékos számára, nyolc meccset nyert és tizennégyet elveszített. A szemcsés játékfelületen hat győzelmet és tíz vereséget jegyzett mostanáig annak ellenére, hogy február óta csak salakon játszott. Madridban első selejtezős meccsén búcsúzott, majd a Cagliariban rendezett Challengeren próbálkozott, de a második mérkőzésén kikapott. Kovalik idén egyetlen egy ATP-főtáblás meccset nyert és nem úgy tűnik, hogy Rómában lesz alkalma ezen a mutatón majd változtatni.

május 08., hétfő

Tipp Játék hendikeppel Altmaier, Daniel -4.5 @ 2.06

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 8. 5:9 UTC.