Nehézkesebb idénykezdése után, Laslo Djere a salakon jobban szerepel és ezt a római főtáblán az idén csak egy meccset nyerő Borna Coric ellen is bizonyíthatja.

Laslo Djere (Fotó: Celso Pupo / Shutterstock.com)

Nem meglepő, hogy a szerb játékos a lassú borításon jobb eredményeket gyűjtött, hiszen a salakon nyerte pályafutásának eddigi két ATP (Rio De Janeiro 2019, Szardínia 2020) és két Challenger bajnoki címeit. Marrakeshben váltott játékfelületet és máris elődöntőzött, majd a Monte-Carlo-i Mastersen az utolsó tizenhat közé jutott. Az olasz fővárosban Laslo (ATP 58.) a selejtezőkből indult és szettvesztesség nélkül jutott a főtáblára Thanasi Kokkinakist és Hugo Dellient verve. Következő ellenfelét is legyőzheti, mivel Borna Coric (ATP 262.) az egy éves kihagyás rozsdáját még nem rázta le. Márciusban lépett újra pályára, de azóta csak egy meccset sikerült nyernie és azt is Miamiban kemény borításon. Salakon csak három szettes meccseket játszott idén.

Eddigi egyetlen egymás elleni mérkőzésük 2018-ban zajlott Gstaadban ugyancsak salakon és egy nagyon fordulatos meccs után (6-4, 1-6, 6-1), Djere nyert. Alapjában véve, Coric nem egy gyenge salakjátékos, hiszen 2017-ben bajnoki címet nyert Marrakeshben, de a játékformája nincs olyan szinten mint akkor volt. Talán Laslo sincs éppen csúcsformában, de Rómában érvényesítheti a fölényesebb salak-szakértelmét.

május 09., hétfő

Tipp Játék hendikeppel Djere, Laslo -2.5 @ 1.80

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.09., 07:22.