Fabio Fognini és Jannik Sinner összecsapása a szerdai játéknap talán legvártabb összecsapása. A Foro Italico lesz helyszíne a két játékos első mérkőzésének és heves hangulat várható úgy a pályán, mint a lelátókon, mert ez a találkozó egy igazi büszkeségharc.

Fabio Fognini (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

A rutinosabb, de alacsonyabban rangsorolt Fabio (ATP 56.) a salakra való átállás óta csak nemrég Belgrádban tudott egymás után meccseket nyerni és eljutott a torna elődöntőjébe. Ez a menetelése emelhette önbizalmát, de a legyőzöttei nem voltak a legacélosabb ellenfelek, ezért kérdéses a játékszínvonala, mivel Madridban már első meccsén Nikoloz Basilashvili búcsúztatta. Otthoni környezetben viszont jobban kezdett és legyőzte (két játszmában) azt a Dominic Thiemet, aki már egy éve nem nyert meccset.

Jannik (ATP 13.) csak a Masterseken vett részt az idei salakidényben és a Monte-Carlo-i negyeddöntője után, Madridban már csak a nyolcaddöntőig bírta. Rómában első meccsén Pedro Martinezt verte két szettben és favoritként indul a honfitársa ellen is. Mégis, Fognininek nagy tapasztalatfölénye van a lassú borításon, míg Sinnernek egy tornagyőzelme sincs salakon, Fabio nyolc bajnoki címmel büszkélkedhetik ezen a típuső játékfelületen, a legnagyobb köztük a 2019-es Monte-Carló-i Masters-sikere. Ennek ellenére, Jannik esélyesebb a továbbjutásra, mert pillanatnyilag magasabb játékszínvonalat képvisel, de ha Fognininek sikerül kellőképpen koncentrálnia, akkor szorossá teheti a rangadót.

május 11., szerda

Tipp Mérkőzés hendikep (játékok) Jannik Sinner - 3.5 @ 1.72

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.11., 07:11.