A selejtezőkből induló magyar játékos már négy meccset nyert az olasz Mastersen és mi lehet nagyszerűbb kihívás a folytatásban, mint a a jövő héttől ismét a világranglista első helyét elfoglaló ellenféllel összecsapni? 

Davis-kupa - Magyarország-Franciaország 002
Marozsán Fábián pályafutásának legfontosabb meccsére készül. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Már az szép teljesítmény volt részéről, hogy feljutott a főtáblára, de nem szeppent meg az alkalomtól és első két top100-as győzelmét szerezte meg. Az nyitókörben a 67. helyen álló Corentin Moutet-t verte 6-0, 6-7, 6-2-re, majd következett egy még hangzatosabb 4-6, 6-1, 7-6-os siker a 39. helyet elfoglaló, Australian Open-negyeddöntős Jiri Lehecka ellen. Fábiánnak (ATP 135.) mindkét meccsen több nyerő ütést sikerült ütnie, mint ki nem kényszerített hibát és ugyanilyen kellene legyen a folytatás is egy olyan kaliberű játékossal szemben, mint a spanyol US Open-bajnok.

Carlos február közepe óta hengerként hatol át szinte minden ellenálláson, összesen harminckét meccset játszott és ezekből harmincat megnyert. Bajnok lett Buenos Airesben salakon, Indian Wellsben kemény borításon, Barcelonában és Madridban ismét szemcsés borításon. 6-4, 6-1-es győzelemmel kezdte menetelését az olasz fővárosban a honfitára, Albert Ramos ellen és nem vitás, hogy jelen pillanatban az ATP legjobb játékosa, de ez nem jelenti azt, hogy a huszonhárom éves magyar játékosnak lehajtott fejjel kellene pályára lépnie.

május 15., hétfő

Tipp Játék hendikeppel Marozsan, Fabian +7.5 @ 1.72

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 15. 5:11 UTC.