A hazai pályán játszó Andrey Rublevet sokkal esélyesebbnek mutatják az oddsok Ilya Ivashka ellen, de a fehérorosz játékos pillanatnyi formája nem marad el az oroszétól.

Ilya Ivashka (Fotó: Maksim Konstantinov / Shutterstock.com)

Ivashka (ATP 46.) és Rublev (ATP 6.) is a harmadik fordulóig bírták a US Openen annak ellenére, hogy közvetlen előtte szép eredményeket értek el. Ilya pályafutásának első ATP bajnoki címét szerezte Winston-Salemben, Andrey pedig döntőt játszott a Cincinnatiban zajlott Mastersen. A tengerentúli rangos eseményt követően, Ivashka Nur-Szultanban, Andrey pedig San Diegoban játszott elődöntőt. Szentpétervárra Ivashka Szófiából érkezett, ahol a nyolcaddöntő előtt visszalépett. Már le is játszott egy kört az orosz tornán, Laslo Djerét ejtette ki versenyből két sima játszmában. Rublev Moszkvában játszott legutóbb, de a hazai pálya nem számított túl nagy előnynek, mert Adrian Mannarino már az első meccsén búcsúztatta.

Mindkét játékosnak a kemény borítás a legeredményesebb játékfelülete, de mint ahogy a világranglistás helyezésük is mutatja, Rublev nyilván magasabb színvonalat képvisel még akkor is ha nincs éppen csúcsformában. Míg a tavaly öt tornagyőzelmet gyűjtött össze, idén még csak egynél tart (Rotterdam). Nem meglepő, hogy eddigi egyetlen összecsapásukat az orosz nyerte 2019-ben ugyanitt Szentpéterváron, de azóta Ivashka fejlődött és még nagyobb gondot okozhat Andreynek. Két évvel ezelőtti mérkőzésükön Rublevnek három játszmára volt szüksége a továbbjutás megszerzéséhez és megtörténhet, hogy ismét döntő szettre kerüljön sor, sőt, még az sem kizárt, hogy a győztes ezúttal Ivashka legyen.

október 27., szerda

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 1.96
Fogadás szettre 2-1 @ 3.90
Fogadás szettre 0-2 @ 6.10
Fogadás szettre 1-2 @ 6.75
Szett hendikeppel Ivashka, Ilya +1.5 @ 1.83
Játék hendikeppel Rublev, Andrey -3.5 @ 1.82
Játék hendikeppel Ivashka, Ilya +3.5 @ 1.97
Játék hendikeppel Rublev, Andrey -5.5 @ 3.55
Játék hendikeppel Ivashka, Ilya -1.5 @ 3.95
Játékok száma Alatt 19.5 @ 2.88
Játékok száma Felett 19.5 @ 1.41
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.50
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.55

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.10.27. - 07:52