A kemény borításon idén több elveszített mint megnyert meccsel rendelkező Holger Runét a bukmékerek esélyesebbnek vélik a füves idényben berobbant Tim Van Rijthovennél.

Holger Rune (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/Shutterstock.com)

Holger (ATP 31.) a salakon jobban űzte az ipart és Münchenben megszerezte első ATP bajnoki címét. A Roland Garros negyeddöntőjét követően hullámvölgybe került és egymás után hat mérkőzést veszített el. Az észak-amerikai kemény játékfelületeken sem remekelt, egy-egy meccset nyert Washingtonban és Montrealban, majd a US Openen két kört sikerült mennie előre. Pár napja fedett borításra váltott Metzben, de ott is egy sikeres forduló után már búcsúzott. Összesítve, a dán ifjú tíz meccset nyert meg a kemény borításokon és tizenegyet veszített el.

Holland ellenfele az otthoni gyepen szerzett meglepetésszerű ATP bajnoki címét követően, a Wimbledonon negyeddöntőzött. Azóta viszont csak három eseményen indult (Newportban, Indianapolisban és a US Openen) és sehol nem nyert egy meccsnél többet. Mégis, Timnek (ATP 109.) még így is az idei kemény pályás mutatója huszonkét megnyert és tizenkét elveszített meccset jegyez. Bár Rune a jobban rangsorolt játékos, ezen a típusú felületen nem áraszt magabiztosságot és tudva, hogy ellenfele a gyorsabb borításon mire képes, nem lehet teljesen kizárni a papírforma borulását kettőjük összecsapásán.

szeptember 27., kedd

Tipp Szett hendikeppel Van Rijthoven, Tim +1.5 @ 1.60

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.27., 07:13.