Négy mérkőzést játszott mostanáig Marin Cilic és Dominic Thiem egymással és a horvát játékos mindig alulmaradt, de az ötödik összecsapásuk változást hozhat.

Marin Cilic (Fotó: action sports/Shutterstock.com)

A horvát játékos (ATP 16.) a kemény borításra való visszatérése óta Montrealban, Cincinnatiban és a US Openen is a nyolcaddöntőig jutott. Idei kemény pályás mérlege tizenhat megnyert és tíz elveszített meccsből áll. Ez a mutató nem valami fényes, de jobb a hullámvölgybe ragadt osztrák ellenfeléénél, akinek a vártnál nehezebb újra elkapni a sérülése előtti formáját. Dominic (ATP 173.) az első körös US Open-búcsúja után a Rennesben zajlott Challenger-tornán vett részt, ahol döntőzött, majd Franciaországban maradt Metzben, de az ATP250-es eseményen a második mérkőzésén kiesett. Tel-Avivban is már játszania kellett, nyitómeccsén hatalmasat küzdött Laslo Djerével, akit 5-7, 7-6, 6-4-re győzött le több mint két és fél óra alatt. Thiem idei kemény pályás mérlege nyolc győzelemből és négy vereségből áll.

Egyik játékos sincs éppen csúcsformában, de Cilic magasabb színvonalat mutatott az utóbbi időben és ezért esélyesebb a továbbjutásra még akkor is ha az egymás elleni mérleg nem ezt sugallná. Thiem a négy győzelméből hármat kemény borításon szerzett, de 2020 óta nem játszottak és azóta megváltoztak az erőviszonyok a horvát játékos javára.

szeptember 28., szerda

Tipp Játék hendikeppel Cilic, Marin -2.5 @ 1.82

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.28., 07:17.