A Cincinnatiban zajlott Mastersen Taylor Fritz borította a papírformát egy elég fáradtnak mondható Nick Kyrgios ellen, de a japán tornán az ausztrál már visszavághat. 

Taylor Fritz (Fotó: FiledIMAGE/shutterstock.com)

Idén tavasszal Taylor (ATP 11.) Masters-bajnok lett az Indian Wells-i hasonló kemény borításon, azonban Nick (ATP 20.) Wimbledon-döntős menetelése során mutatott formája, majd a washingtoni győzelme és az azt követő montreali negyeddöntője mégis az ausztrált emelte ki favoritnak az ohiói összecsapásuk alkalmával. Fritznek mégis elég volt két játszma (6-3, 6-2) ahhoz, hogy kiejtse a talán már túl elfáradt Kyrgiost, de ez aakor is nagy önbizalmat adhat a tokiói összecsapásukra is. Egyik játékos sincsen csúcsformában, ugyanis Taylor a Cincinnatiban elkapott negyeddöntője óta csak az e heti eseményen nyert egymás után két meccset és azokat is döntő játszmában sokkal alacsonyabban rangsorolt játékosok ellen (James Duckworth - ATP 109., Hiroki Moriya - ATP 253.).

Kyrgios a Wimbledon-döntő elvesztése után, a US Openen is nagyot csalódott, mert az akkori címvédőt Daniil Medvedevet verte, de a negyeddöntőben kikapott Karen Khachanovtól. Közel egy hónapos kihagyás után lépett Tokióban pályára és a szünet meg is látszott, mert Chun Hsin Tseng elleni két játszmás nyitómeccse után a 121. helyen álló Kamil Majchrzak döntő szettre kényszerítette. Mégis, a 2016-os tokiói bajnok Nick most pihentebb lehet a Fritz elleni összecsapásán és egyenlítheti az egymással lejátszott meccsek mérlegét azzal a feltétellel, hogy elég motivált lesz. Bár az ausztrál még nem nyert Masterset, mint azt Fritz tette a tavasszal, elméletben magasabb színvonalat képes a pályára vinni.

október 07., péntek

Tipp Játék hendikeppel Kyrgios, Nick -1.5 @ 1.66

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.07., 07:16.