Alexander Zverev és Stefanos Tsitsipas a Rogers Cup elődöntőjébe való jutásért fognak megküzdeni.

Az ifjú játékosok roppant ígéretes meccsre készülnek. Zverev, a világranglista 3. játékosa folytatni szeretné a Washingtonban elkapott jó játékát, amely a címvédést hozta az amerikai fővárosban, Tsitsipas pedig neves skalpgyűjteményét bővítené Dominic Thiem és Novak Djokovic elleni győzelmei után.

Stefanos Tsitsipas (Fotó: Rena Schild / Shutterstock.com)

A Next Gen élvonalának képviselői nemrég játszották eddigi egyetlen egymás elleni meccsüket Washingtonban, ahol Zverev két játszmában nyert a torna elődöntőjében. A papírforma újra a 21 éves németnek kedvez 1.25-s szorzóval, a két évvel fiatalabb görög játékos szorzója pedig 4.00. Meglehet, hogy a közeljövőben kettőjük meccsei a teniszvilág nagy rangadói közé kerülnek, hiszen már most nagy az érdekeltség az összecsapás iránt.

A torontói Masters még egy példa volt eddig arra, hogy a sok tehetséges fiatal játékos fellépése ellenére, a legnagyobb versenyeken még a tapasztalt gárdáé a reflektorfény, hiszen a negyeddöntőben a két említett játékoson kívül, csak Karen Khachanov még a Next Gen Képviselője.

További negyeddöntők:

  • Grigor Dimitrov - Kevin Anderson: 2.12 - 1.72
  • Robin Haase - Karen Khachanov: 2.60 - 1.50
  • Rafael Nadal - Marin Cilic:              1.38 - 3.05

Fogadj a negyeddöntőkre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.