Maxime Cressy és Sebastian Korda is elbuktak Alexander Shevchenkoval szemben a hazai közönségük előtt, náluk többre lesz képes Daniel Evans?

Alexander Shevchenko 012
Alexander Shevchenko 2023-ban 29 meccset nyert és 22-öt elveszített, Daniel Evans viszont csak 10-et nyert és 19-et veszített el. (Fotó: damanius/Shutterstock.com)

Az utóbbi három évben a salakon enyhén jobban teljesítő huszonkét éves orosz ifjú (ATP 93.) januárban megszerezte első kemény pályás Challenger-győzelmét Tenerifében, ezen a héten pedig legjobb menetelését jegyzi hasonló borítású ATP-tornán. A Madrid-i salakos Mastersen sikerült hangzatos győzelmeket szereznie J.J. Wolf és Jiri Lehecka ellen áprilisban, most pedig az amerikai főváros kemény borításán is kimagaslóan teljesít, hiszen az első meccsén Maxime Cressyt két játszmában, a másodikon pedig Sebastian Kordát három játszmában búcsúztatta.

A nyolcaddöntőben ismét az esélytelenebb játékos státusával indul Daniel Evans (ATP 30.) ellen is. Nem lehet kizárni az újabb meglepetést részéről, mivel a harminchárom éves brit idén nem valami eredményes a kemény pályákon (sem). Tizenhárom meccséből kilencet elveszített és legutóbb az áprilisi Barcelona-i salakos tornán nyert egymás után meccseket. Evans Washingtonban három szettes (2-6, 6-0, 6-3) győzelemmel kezdett Gregoire Barrere ellen és bár könnyen fordított szetthátrányból, nem túl meggyőző az összképben.

Augusztus 03., Csütörtök

Alexander Shevchenko - Daniel Evans  2.30  1.50

Tipp Alexander Shevchenko nyer legalább egy szettet @ 1.53

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Betfair fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 augusztus 3. 5:45 UTC.