Két hét múlva kezdődik az osztrák bajnokság, de már azelőtt is tétmeccset játszanak a bécsiek.

A rengeteg pénteki barátságos mérkőzés közül az Austria Wien - Galatasaray találkozót szemeltük ki magunknak, leginkább azért, mert ezt a csatát élőben közvetíti a bet365 fogadóiroda.

Tét természetesen nincs, mind a két csapatnál az a legfontosabb, hogy a bajnokság kezdetére jó állapotba kerüljenek a focisták. Illetve itt még annyit pontosítás elfér, hogy a 24-szeres osztrák bajnok már július 21-én tétmeccset játszik, méghozzá az Osztrák Kupa első fordulójában a negyedosztályú SV Spittal ellen.

Néhány mérkőzés a pénteki játéknapról:

július 14., péntek

Austria Wien - Galatasaray Stream

A péntek esti Austria Wien - Galatasaray találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: ParinPix/Shutterstock