A Serie A-ban a dobogó közelében nagy a harc, hiszen a negyedik helyezett Lazio, az ötödik helyen álló, AC Milant fogadja.

A fővárosi csapat 22 pontot gyűjtött eddig össze, míg az AC Milan 21 ponttal a római csapat közvetlen közelébe tartózkodik. Mindkét csapat számára nagy a tét főleg, hogy az AS Roma 19 ponttal az első kínálkozó alkalomra vadászik, hogy javítson 6. helyezésén.

november 25., vasárnap

A bajnokság éllovasa, a Juventus eddigi veretlenségi sorozatát szeretné folytatni. A torinói gárda 12 mérkőzésből 11-et nyert. A Napoli sem panaszkodhat mostanában és a második helyről várja az utolsó helyezett Chievo csapatát. A veronaiak még egyetlen egy meccset sem nyertek és pénzügyi kihágás okozta szövetségi döntés miatt, jelen pillanatban pont nélküliek a ranglistán.

A hétvégén Atlético Madrid - Barcelona rangadó is szerepel a műsorprogramban. A rajongók tanúi lehetnek, hogy mi történik akkor, amikor a megállíthatatlan erő mozdíthatatlan akadállyal ütközik. A Blaugrana a La Liga első helyét foglalja el, és az eddigi 12 bajnoki mérkőzésen 34 gólt sikerült szerezniük. Nem áll mégsem könnyű feladat előtt a katalán csapat, hiszen az Atlético eddig csak 8 gólt kapott összesen. A fővárosiak szomszédja, a Real Madrid a 13. helyezett Eibar otthonába utazik és egy újabb győzelmet remél, amellyel tovább erősítené azt a meggyőződést, hogy Santiago Solari vezetésével jó útra tért a Los Blancos.

Az Egyesült Államokban folytatódik az NBA-idény. A Golden State Warriors nem találja önmagát, a csapat sztárja, Steph Curry lesérülése óta. A Milwaukee Buckstól elszenvedett vereség igazi mélypontot jelentett a csapatnak. A Portland Trailblazers ellen javíthatnak a kedvezőtlen helyzetképen a Warriors játékosai.

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.22. (10:55).