A katalánok szombat délután hazai pályán fogadják a Real Madridot, és újra egy nagyon izgalmas csatára számíthatunk.

A 2023-24-es szezon első  El Clásico kiírásánál tartunk, és bármennyire is furcsán hangzik, de nem a spanyol bajnokság első két helyezettje csap össze (bármelyik felállásban), ugyanis az élen a meglepetéscsapat, a Girona áll, úgy hogy a Real Madrid 3-0-ra győzte le a listavezetőt nem is olyan régen, viszont az az egyetlen vereségük.

Úgy a Real Madrid, mint az FC Barcelona mondhatni eléggé jól kezdte a szezont, a fővárosiaknak egy vereségük van, mellette egy döntetlen, míg a katalánok eddig veretlenek és három döntetlen mellett 7-szer szikerült nyerniük.

Nem ez lesz a hét első spanyol klasszikusa, ugyanis csütörtökön a két gárda már összecsapot, bár nem a focipályán. A kosárlabda Euroliga csoportkörében a Real Madrid 65-64-re legyőzte a Barcelonát, annak ellenére, hogy az utolsó negyedben nagyot alakítottak a vendégek. A mérkőzés összefoglalója Youtubeon.

Amint a spanyol rangadóra vonatkozó cikkünkben is írtunk, mindkét oldalon vannak hiányzó játékosok, ez pedig kulcsfontosságú lehet a szombat délutáni meccsen.

Mire fogadhatunk a spanyol klasszikuson?

Aránylag kiegyensúlyozott oddspárt kapunk a rangadóra. A hazai FC Barcelona győzelmére 2.50-es szorzón fogadhatunk az Unibeten, míg a Real Madrid sikere 2.85-ös szorzón játszható.

Nem egyszer történt az El Clásicók során, hogy potyogtak a gólok, és ez most sem kizárt dolog, főleg, annak ellenére, hogy Lewandowski játéka az Eredmenyek.com szerint egyelőre kérdéses.

Ha valaki úgy gondolná, hogy a mérkőzésen lesz legalább 4 gól, az mindezt 2.40-es szorzón játszhatja, amiben sokkal nagyobb érték van, mint a 3 gól vagy a fölöttben, amire csupán 1.56-ot adnak. Mi a 3, mi a 4 gól? Ugye?

Ami a gólszerzőket illeti, Lewandowski utoljára az idei év elején lőtt gólt a Real Madrid kapujába, azóta viszont már rendeztek 4 egymás elleni találkozót, és ha pályára lép (fent írtuk, hogy kérdéses jelenléte), a góljára 2.08-as szorzón fogadhatunk, míg arra, hogy nem 1.68-an.
Pro tipp szemfüleseknek: Nem, ha nem lép pályára, akkor utóbbi nem lesz nyertes fogadás!

Másik oldalon a brazil Viníciust várják mint legesélyesebb gólszerző. Rá 2.80-as szorzón fogadhatunk, ami egészen jól hangzik.

Büntetőlapok repkednek a rangadókon

A nyáron a Real Madrid és az FC Barcelona barátságos meccset játszott amerikai vendégszereplésük alkalmából. 

Tudjátok hány sárga lap volt kiosztva, egy BARÁTSÁGOS meccsen? 7!

Persze, hogy erre már a fogadóirodák is fel vannak készülve, de azért a merészek így jól járhatnak. A megítélt piros lap 3.45-öt ér, a sok kiosztott sárga határa pedig magasra van emelve, szóval abban nincs igazán érték.

A külön játékosoknak kiosztott lapokra fogadásban viszont már lehet. Nézzük a legérdekesebbeket.

  • Gavi lapot kap 1.96
  • Jude Bellingham lapot kap 2.32
  • Camavinga lapot kap 2.40
  • Carvajal lapot kap 2.55

október 28., szombat

Hol követhető élőben a spanyol klasszikus?

A mérkőzést online is követhetjük, s ehhez tökéletes felületet biztosít úgy a bet365, mint az Unibet fogadóiroda is.

Mindkét bukméker esetén a szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások is érvényben lehetnek, de pl. Magyarországról ha van aktív számlád akkor követni tudod a spanyol rangadót.

Nem kell mást tenned minthogy regisztrálj valamelyik fogadóirodánál, töltsd fel a számlád, a minimális befizetés (1500 Ft bet365 / 3300 Ft Unibeten), és már indíthatod is az El Clásicót.

A legpraktikusabb, leggyorsabb befizetési mód Unibet esetén a bankkártyás megoldás, míg a bet365-nél az AstroPay.

Ez hosszútávon is előnyös lehet számodra, ugyanis rengeteg sporteseményt közvetítenek, egyebek közt a legfontosabb tenisz Grand Slam tornák küzdelmeit, vagy akár NBA meccseket is nézhetsz náluk.

  bet365   Unibet

Exkluzív ajánlatunk

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibetre és feltöltöd számlád, akkor a kezdő bónuszokon kívül egy 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülsz. További részletek

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 október 28. 6:00 UTC.