Összeszedte magát a Benfica a Porto elleni súlyos zakója után. 

Elvileg könnyed kilencven perces bajnoki vár péntek este a címvédő Benfica csapatára, amely a sereghajtó Chaves együttesét fogadja a fény stadionjában.

A lisszaboni csapat a tavalyi bajnoki címe után az ismétlés reményében vágott neki a most zajló szezonnak, ami teljesen normális gondolat a 38-szoros bajnoknál. Azt viszont már a kezdetek kezdetén is sejteni lehetett, hogy a nagy rivális Porto lesz a sasok egyik kihívója, de aztán gyorsan képbe került a Sporting is, amely az elmúlt években mindig befurakodott a nagyok közé. Most viszont nem furakodik, hanem úgy vezeti a bajnokságot egy ponttal a Benfica előtt, hogy még van egy pótlásra váró meccse is. 

Mostanra a hátralévő fordulók száma nyolcra csökkent, a pozíciók trónfosztást előjeleznek, ami még abban az esetben is megvalósulhat, ha a Benfica minden soron következő bajnoki meccsét megnyeri. 

Pénteki mérkőzések:

március 29., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.12
Benfica nyer -1.5 hendikeppel  1.42
Chaves nyer +2.5 hendikeppel  1.77

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  1.92
Benfica nyer -2.5 hendikeppel   2.01
Gólok száma 2.5 felett  1.33

Benfica - Chaves Stream

A péntek esti Benfica - Chaves találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Benfica - Chaves élő közvetítés!

Borítókép: Joao Mario (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)