A brit fogadóiroda kibővítette a felajánlott be-, valamint kifizetési lehetőségeket, és mostantól az új játékosok feltölthetik számlájukat elektronikus pénztárca segítségével, és természetesen igényelhetik is nyereményüket ilyen módon.

Az online sportfogás piac egyik legjelentősebb szereplője, a sokak számára követendő példa, a bet365 hatalmas kínálattal, rengeteg fogadási lehetőséggel várja úgy az új játékosokat, mint a már meglévőket.

A friss regisztráltak például akár egy 15.000 Ft értékű fogadási kreditben részesülhetnek, ezen kívül pedig számos sportágra kínálnak extra ajánlatokat, legyen szó akár pénzvisszafizetésről, akár gyűjtő bónuszról. A teljes felhozatalukat átnézhetitek, és saját preferenciáitok alapján választhatjátok a nektek megfelelőt a bónuszokat összesítő oldalunkon.

Aki élesben szeretne, valós pénzért, valós tétért fogadni, annak természetesen fel kell töltenie a számláját, és míg korábban csak bankkártyás, banki átutalásos, valamint Paysafecard merült fel, mint befizetési opció, mostantól az új játékosoknak megjelent a Skrill, valamint a Neteller is.

  • minimum befizetés: 1500 Ft (tranzakció ideje: azonnali)
  • minimum kifizetés: 1500 Ft (tranzakció ideje: 24 órán belül)

A Skrillről és a Netellerről azt kell tudni, hogy ezek elektronikus pénztárcák, általa pedig online vásárlásainkat intézhetjük, de akár utalhatunk ismerősöknek is kisebb, nagyobb összegeket, és természetesen online sportfogadásra is használhatjuk egyebek közt. Több cikkünk is született ezekről a fizetési metódusokról:

Korábban regisztrált játékosok számára is érkeztünk egy friss infóval. Az aktuális hírek szerint hamarosan megjelenhet a Skrill-Neteller páros az ők számlájukon is. Remélhetőleg mielőbb.

bet365 regisztráció

Borítókép: Fotó: Diego Thomazini/Shutterstock