Remélhetőleg sikerült a mai nap folyamán egy jó pár kedvezményben részesülnötök, mi pedig levezetésként egy kis játékra hívunk benneteket. Ez a mi Black Friday akciónk!

Mivel mi nem árulunk se szolgáltatást, se terméket, ezért mi nem a megszokott kedvezménnyel készültünk. Nálunk amúgy is minden ingyenes. Nem hiszed? Győződj meg saját szemeddel. Nézz körül weboldalunkon, s láthatód, hogy az itt található információ, számos sportfogadás tipp, rengeteg hasznos tanács, és nem utolsó sorban a napi, illetve havi szinten megrendezendő játék mind díjmentes. És még a fórumregisztrációért sem kérünk el pénzt!

De elég a fényezésből. A mai nap folyamán bemelegítőként egy pár játékra invitáltunk benneteket, ahol a nyertesek pénznyereményben részesülhetnek. Este 9 óráig például megtippelheted a Monaco - PSG francia bajnoki mérkőzés első gólszerzőjét, illetve az első gól időpontját. Aki a legközelebb áll a valósághoz az 4000 forintban részesül. Ezen kívül aki a mai nap (november 20.) folyamán részt vesz a nap tippje játékban az a megszokott 3000 forintos nyeremény helyett ennek dupláját, pontosan 6000 forintot vihet haza. Nem utolsó sorban egy Black Friday tippjátékot is indítottunk, ahol 5 tippet kell beküldeni, és a legsikeresebb játékosok ugyancsak pénznyereményben részesülnek (1.hely: 5000 forint, 2. hely: 3000 forint).

Exkluzív ajánlat: 5000 forint ingyenes fogadás!
Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz! További részletek

Most viszont elérkezett az igazi Black Friday akciónk! 

Weboldalunkon (cikkek, fórum, blog) elrejtettünk 11 db. képet amelyen 1-1 betű szerepel! 11 betű, mely együttesen egyetlen egy "szót" alkot.

Mit kell tennetek?

Találjátok meg mind a 11 képet, fejtsétek meg, hogy milyen "szóra" gondoltunk, és ha megvan akkor küldjétek el nekünk a megfejtést az alábbi metódusok egyikével:

  • fórumon, új válaszként a következő fórumtémában: Black Friday a Sportfogadas.org-on!
  • e-mailen keresztül a következő címre: admin_at_sportfogadas.org (admin után nyilván kukac)

NAGYON FONTOS! Nem elegendő a megfejtést elküldeni, hanem be kell mutatni, hogy minden egyes betűt hol találtátok (betű + link)!
pl. G (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fogadhatsz-ra-hogy-trump-a-melo-utan-bukja-a-not-is)

ÍGY NÉZ KI EGY KÉP (a kérdőjel helyett viszont egy-egy betűt találtok!):

Aki a leghamarabb elküldi nekünk a megfejtést azé a főnyeremény, ami nem más, mint:

1 x 15.000 forint értékű Paysafecard!

A Paysafecard segítségével befizethetsz például egy online fogadóirodába (erről mi is írtunk ITT), de akár vásárolhatsz tárhelyet, vagy akár kedvenc játékaid extra szolgáltatásait is megveheted a kártya segítségével.

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. További részletek

És ez még nem minden!

A nap folyamán emlegettük, hogy 4 cicánk eltűnt. A megtalálóknak pedig jutalomként fejenként 5000 forintos Paysafecardot ajándékozunk.

1 cica (4 van összesen) = 1 x 5000 forint értékű Paysafecard!

A cicás képek ehhez hasonlítanak (az alábbi csak egy MINTA!):

Amennyiben sikerül megtalálni a kis cirmost (vagy akár többet is), akkor megkérünk jelezd ezt nekünk a fent bemutatót metódusok egyikén: fórumon válaszként, vagy akár e-mail-en. A leggyorsabbé lesz a nyeremény!

Abban az esetben ha véletlenül ugyanabban az időpontban érkezik a megfejtés (e-mail időpontja = fórumos bejegyzés, percre pontosan), akkor sorsolás alapján döntjük el, hogy kié lesz a nyeremény.

A Black Friday akciónk után a nyertesekkel külön felvesszük a kapcsolatot.

Határidőpont (amikor a keresés lejár): 2020 november 23. 0:00CET! Ha nem sikerült addig megtalálni, akkor a nyeremény nem kerül kiosztásra.

Amennyiben tetszik/tetszett ez a kezdeményezésünk (nyereményakciónk), akkor támogathatsz bennünket az alábbi módon:

  • Iratkozz fel ingyenes fórumunkra (légy sportfogadó közösségünk tagja) - Regisztráció
  • Kövess bennünket Facebookon
  • Kövess bennünket Instagramon
  • Iratkozz fel Youtube csatornánkra
  • Olvass bennünket napi szinten, és kérd meg barátaid/ismerőseid, hogy tegyék ők is ezt!

Ha bármilyen kérdésetek van a Black Friday akciónkkal kapcsolatosan (és nem csak), állunk rendelkezésetekre.

FRISSÍTÉS 1: Egy kis extra segítség, főleg azoknak akik mobilról böngészik az oldalt. Ha megvan a 11 betű, és megvan a megfejtés, akkor elegendő beírni ide, hogy "MEGFEJTVE", és ezután van 10 percetek, hogy megadjátok egyenként a betűket, illetve a linkeket, ahol találhatóak a betűk (akár a fórumon, akár e-mailen). De az egészet egy hozzászólásként, és nem külön külön.

FRISSÍTÉS 2: A 4 cica előkerült. Köszönjük a megtalálóknak. A betűvadászat viszont folytatódik. Még senkinek sem sikerült megfejtenie, bár közel vagyunk a sikerhez.

FRISSÍTÉS 3: Megvan a megfejtés! Köszönjük a részvételt, és további sok sikert kívánunk! 

Köszönjük! Kutatásra fel!

Borítókép: Black Friday 2020