Szerdán zöld utat kapott a német liga, a bajnokság folytatásához, és már azt is tudjuk, hogy következő hétvégén (május 16-18) fog erre sor kerülni.

A jelenlegi tervek szerint a bajnokságot június 28-ig befejeznék (9 forduló maradt még hátra), az új szezon pedig augusztusban indulna.

Az Unibetnél megjelent a fogadási ajánlat a Bundesliga 26. fordulójára, amely egyből egy rangadóval folytatódik, ugyanis a Dortmund a rivális Schalke 04-et fogadja hazai pályán, amit egyébként Ruhr-vidéki derbinek is szoktak emlegetni. A Borussia győzelmére 1.45-ös szorzón fogadhatunk.
A tabella harmadik helyén szereplő Leipzigra is elméletileg egy egyszerűbb feladat vár, a Freiburg elleni hazai győzelmük alig 1.33-at ér, míg a listavezető Bayern vasárnap lép pályára az Union Berlin otthonában. A bajorok győzelmére 1.23-as szorzón fogadhatunk.

A forduló zárómérkőzésére hétfőn, május 18-án fog sor kerülni, amikor a Werder Bremen a Leverkusent fogadja. A gyógyszergyáriak győzelme 1.75-ös szorzón játszható, míg a tabella utolsó helyén szereplő brémaiak győzelme 4.35-öt ér.

Bundesliga, 26. forduló (Május 16-18)

május 16., szombat

május 17., vasárnap

május 18., hétfő

A német bajnokságot jelenleg a Bayern München vezeti, 4 pont az előnye a Dortmunddal szemben, míg a Leipzig és a Mönchengladbach is a közelben van, előbbinek öt, utóbbinak hat pont a hátránya.

Nehéz idők várnak a kieső zónában a Werder Bremen, illetve a Paderborn csapatára, míg a Düsseldorfnak van némi reménye az első vonalban való maradásra.

Bundesliga tabella

A zweite (azaz második) Bundesliga is folytatódik, ugyancsak jövő hétvégén. A tabella élén álló Bielefeld hazai pályán gyarapíthatja pontszámait az Osnabrück ellen, míg az őt követő Vfb Stuttgart a kieső zónában lévő Wehen otthonában vendégeskedik.

Véleményünk szerint nézettségi rekordok fognak megdőlni a jövő hétvégén. Mi is nagyon örvendünk ezeknek a remek híreknek, s olvasóink, fórumtársaink számos előzetest, tippajánlót olvashatnak az elkövetkezendő napokban, hetekben a német fociról, és nem csak. Természetesen a játékok sem maradhatnak el, ezért készülődjetek, hogy ne csak szórakoztató legyen a Bundesliga visszatérése, hanem profitot hozó is.

Fogadj a Bundesligára ITT!