A német bajnokságnak nincs olyan periódusa, mikor a Dortmundnál beleférne bármiféle pontvesztés is. 

A Borussia Dortmund - Heidenheim összecsapással rajtol el a német Bundesliga harmadik fordulója.

A sárga-feketék 2012 óta szinte mást sem csinálnak, mint loholnak a rivális Bayern München után, de megelőzni sehogyan sem sikerült. Pedig többször is volt rá lehetőség, mint például az ezt megelőző szezonban, ahol az utolsó fordulóban csak 1-1-es döntetlent értek el a Mainz ellen, ezzel bukva el a bajnokságot. 

Fogadásfokozó a mérkőzésre:

Borussia Dortmund  3-0 (pontos eredmény)   9.50
Donnyell Malen gól szerez a 16-oson kívülről   26.00

Éppen ezért az ilyen és ehhez hasonló pontvesztéseket messzire kerülnie kellene Edin Terzic együttesének, ami már az új szezonban sem sikerült, lásd a Bochum elleni döntetlent. Most az újonc Heidenheim érkezik a Signal Iduna Parkba, ahol nagyon is elvárt, hogy a hazai játékosok otthon tartsák a pontokat.

Tippek, vélemények?

Pénteki és szombati mérkőzések:

szeptember 01., péntek

szeptember 02., szombat

Borussia Dortmund - Heidenheim Stream

A péntek esti Borussia Dortmund - Heidenheim találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!