Arra még sokat kell várni, hogy a hazaiak bebiztosítsák maguknak a bennmaradást, de az első lépést most megtehetik 

A LaLiga 31. fordulójának szombati játéknapján a tizennyolcadik helyezett Cadiz otthonába látogat a második helyen álló FC Barcelona együttese.

Már a csapatok pozícióiból is látni lehet, hogy a meccs mindkét fél számára különösen fontos jelentőséggel bír, hiszen a kalózok a kiesés elől menekülnek, míg a katalánok továbbra is a bajnoki címért küzdenek.

A Cadiz nagy szerencséje, hogy péntek este kikapott a tabellán előtte álló Celta Vigo, így egy esetleges szombati győzelemmel pontszámban beérné rivilását. Ahogy közeledik a bajnokság vége, ez már az utolsó lehetőségek egyikének számít, amit nem szeretnének kihasználatlanul hagyni.

A Barca nyolc pontos hátrányban van a listavezető Real Madriddal szemben, ami jelentős, de nem behozhatatlan. Az viszont szinte biztosnak mondható, ha szombaton megnyeri a Mallorca elleni meccsét a királyi gárda, és a Barca pont nélkül marad a Nuevo Mirandilla stadionban, akkor nem lesz több kérdés a bajnoki trófeát érintő kérdést illetően. 

A 31. forduló szombati programja:

április 13., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.78
Barcelona nyer -1.5 hendikeppel  3.40
Cadiz nyer vagy döntetlen  1.89

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.85
Barcelona nyer -0.5 hendikeppel   1.85
Gólok száma 2.5 felett  1.95

Cadiz - Barcelona Stream

A szombat esti Cadiz - Barcelona találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Cadiz - Barcelona élő közvetítés!

Borítókép: Raphinha (Fotó: Ringo Chiu/Shutterstock.com)