A Cagliari a romjaiból építkezne, míg a Napoli a Mazzarri utáni jobb életben reménykedik.

Nagyon fontos, de egyelőre még nem sorsdöntő mérkőzés vár a Cagliari együttesére vasárnap délután, mikor az SSC Napoli együttesét fogadja az olasz bajnokság 26. fordulójában.

Sok keserűséget okozott szurkolóinak az elmúlt öt fordulóban a szardíniai csapat, amely mindössze egyetlen pont megszerzésére volt képes. Ez nagyon karcsú teljesítmény a kiesés elől menekülő gárdától, bár mentségére legyen mondva, hogy a jóval erősebb kerettel rendelkező Lazio, AS Roma és talán a Torino ellen is számítani lehetett a zakóra. 

A Napoli csapatánál sincs minden rendben, amiről leginkább a góré, Aurelio De Laurentiis gondoskodik a meggondolatlan edzőváltásaival. Pár nappal ezelőtt újra ehhez a cselekedethez folyamodott a pénzember, aki Walter Mazzarri helyett Francesco Calzona személyében látja a felemelkedés lehetőségét. Az amúgy cseppet sem váratlan húzásról még nem tudni, hogy fog elsülni, de néhány bajnoki meccs után erről is pontosabb képet kapunk.

Vasárnapi mérkőzések:

február 25., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.73
Napoli nyer -1.5 hendikeppel  3.15
Cagliari nyer vagy döntetlen  2.02

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.64
Napoli nyer -0.5 hendikeppel   1.63
Gólok száma 2.5 felett  1.85

Cagliari - Napoli Stream

A vasárnap délutáni Cagliari - Napoli találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Cagliari - Napoli élő közvetítés!

Borítókép: Amir Rrahmani (Fotó: Vincenzo Izzo/Shutterstock.com)