Lassan vészüzemmódba kell kapcsolni Belgrádban.

Csütörtök este hazai pályán lép fel az Euroliga 14. fordulójában a Crvena zvezda kosárlabdacsapata, amely a sereghajtó Alba Berlin együttesét fogadja.

Nincs túl jó hangulat mostanában a szerb gárda öltözőjében és környezetében sem,  ami nem is csoda, hiszen az eredménytelenségnek sehol sem tapsikolnak. A Hanga Ádámot is foglalkoztató egylet az Euroliga tabelláján a 15. helyen áll, s ez bőven messze áll attól, amit a szurkolók látni szeretnének. A szerbek magyar játékosa, Hanga Ádám sem épült még fel térdsérüléséből, de ha minden jó alakul, akkor a következő héten már talán pályára léphet. Most viszont Hanga nélkül is kötelező lenne az Alba elleni siker, aztán hogy mi lesz ebből, azt 19 órától mi is láthatjuk az Unibet fogadóiroda élő közvetítésében. 

Csütörtöki mérkőzések:

december 14., csütörtök

Crvena zvezda - Alba Berlin Stream

A csütörtök esti Crvena zvezda - Alba Berlin találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kosárlabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kézilabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!