Egyelőre csak feltételezzük, hogy a portugál mester és csapata mit keresett Bács-Kiskun megyében, de szerencsére a balesetben senki nem sérült meg.

A londoni csapat különleges járata lesodródott az úttestről és beszakította a ház falát. A buszon nem sérült meg senki. A házban egy házaspár él a kisgyerekükkel, ők sem sérültek meg, de az épület egy része lakhatatlanná vált.

A család elmondása szerint, pont reggeliztek, amikor hatalmas nagy csattanást hallottak. Kirohanva a házból látták a szokatlan parkolást, de egy a tv-ből ismerősnek tűnő középkorú férfi furcsa nyelven csak azt mondogatta, hogy: "Ítsz máj táktik, no problem!"

A ház lakói ugyanakkor azt is közölték a kiérkező újságíróknak, hogy egy szőke srác folyamatosan azt mondogatta, hogy: "Katinka, Katinka, íz sí hom?" Ebből csak feltételezni tudjuk, hogy a szőke srác az Kane lehetett, és Hosszú Katinkát kereste, aki élete egy részét a településtől csupán 24 kilométerre található Baján töltötte.

Az sem kizárt, hogy a Tottenham vezetőedzője megunta a tétlenséget és mivel értesült, hogy hamarosan újraindul az élet a magyar NB1-ben, így gyorsan összehozott egy pár felkészülési mérkőzést a hazai csapatokkal. 

Mi csak reménykedünk, hogy amennyiben utóbbiról van szó, akkor a bukmékerek nem hagyják ki ajánlatukból ezeket a barátságos találkozókat, mert mi már nagyon meguntunk PDC Home Tour meccsekre fogadni.

Sportfogadás tippek ingyen

A fenti cikkben szereplő információk java fikció, és ennek tudatában kezeljétek. A baleset viszont valós, szerencsére nem sérült meg senki, s remélhetőleg a károsult család háza is rövid időn belül újra eredeti állapotába visszakerül. Sok egészséget kívánunk nekik innen is.

Borítókép: Sportfogadas.org