Ha nincs káposzta, jó lesz a Darmstadt is.

Az SV Darmstadt 98 - 1. FC Köln egy olyan mérkőzés, amely nem mindenek felett áll, hanem mindenek előtt lesz a német Bundesliga 13. fordulójának pénteki nyitó játéknapján. 

A csapatok egyike sem lehet elégedett az aktuális helyzetével, ugyanis mindkét fél a tabella végén ügyetlenkedik. Az eddig kilenc pontot gyűjtő Darmstadt a 15. helyen áll, míg a botlábú kecskék hat ponttal a sereghajtó pozícióban időznek. Ez most még nem akkora probléma, hogy mindenkinek a nyakát kellene venni, de ha későbbiek folyamán sem történik változás, akkor abból nagy gond kerekedhet.

Tippek, vélemények?

december 01., péntek

Darmstadt - Köln Stream

A péntek esti Darmstadt - Köln találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!