Megnézhetjük, hogy viselkednek egyes játékosok akkor, amikor vége az utolsó dalnak is.

Múlt hét pénteken bekövetkezett az, amire nem sok mindenki számított, mégpedig, hogy a Monaco férfi kosárlabdacsapata a Fenerbahce törökországi otthonában 2-2-es döntetlenre alakította a párharcot az Euroliga negyeddöntőjében.

Főleg monacói szemszögből vált emlékezetessé a pénteki egyenlítés, hiszen tökéletesen esélytelenül érkezett a csapat a mérkőzésre. Ezt támasztotta alá a Fener győzelmére kínált 1.30 körüli szorzó, végül mondhatni, tévedésben. Ugyan a mérkőzés elejét leszámítva, egészen a harmadik negyed közepéig a Fener vezetett, de itt aztán ledobták a láncot a srácok, és olyannyira elkezdtek megfordulni a dolgok, hogy szép gyorsan nemcsak feljöttek, hanem meg is nyerték a meccset Okobóék.

Szerda este viszont egészen biztosan véget ér a pofozkodás, amelyik csapat ügyesebb lesz, az megy az Euroliga négyes döntőjébe.

Az Euroliga szerdai mérkőzései:

május 08., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Monaco nyer (hosszabbítással)   1.67
Fenerbahce nyer +6.5 hendikeppel 1.52
Pontok száma 161.5 felett   1.91

Tippmixpro:

Pontok száma 1. félidőben 83.5 felett  2.13
Pontok száma 2. félidőben 79.5 felett   1.93
Monaco nyer +2.5 hendikeppel  1.53

Hol követhető élőben az Monaco - Fenerbahce mérkőzés?

Amennyiben rendelkezel Unibetes számlával, és egyenleged nagyobb, mint nulla, akkor tudnod kell, hogy a fogadóiroda élőben közvetíti az férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntős mérkőzéseit, köztük az Monaco - Fenerbahce találkozót is.

  Unibet élő közvetítés