A Ferencváros kedden kora este az 51-szeres skót bajnok Celtic Glasgow vendégeként lép pályára a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában.

A két együttes tavaly a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában ugyanígy a Celtic Parkban találkozott egymással, a koronavírus-járvány miatt akkor mindössze egyetlen mérkőzés döntött a továbbjutásról. A magyar együttes a zárt kapus összecsapáson Sigér Dávid és Tokmac Nguen góljainak köszönhetően 2-1-re diadalmaskodott, később pedig kiharcolta a főtáblára kerülést a legrangosabb európai kupasorozatban.

Ezúttal az Európa-ligában találkoznak a zöld-fehér csapatok, mindkét gárda első pontjaira hajt az idei kiírás csoportkörében: a magyar bajnok a nyitófordulóban ugyan vezetett a Bundesliga előző kiírásában hatodik Bayer Leverkusen otthonában, de 2-1-re kikapott, míg a La Ligában legutóbb ugyancsak hatodik Real Betistől hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedett.

A Celtic az első fordulóban kétgólos előnyről 4-3-ra kapott ki Sevillában, a másodikban pedig 4-0-ra maradt alul a vendég Leverkusennel szemben, így minden főtáblás csapat közül a legtöbb gólt kapta.

október 19., kedd

Fogadási lehetőségek:

Félidő/játékidő Celtic - Celtic @ 2.37
Félidő/játékidő Ferencvárosi TC - Ferencvárosi TC @ 9.50
Félidő/játékidő Celtic - Ferencvárosi TC @ 41.00
Félidő/játékidő Ferencvárosi TC - Celtic @ 19.00
Hendikep eredmény Celtic (-1) -1 @ 2.40
Hendikep eredmény Ferencvárosi TC (+1) +1 @ 2.37
Félidő Celtic @ 2.10
Félidő Döntetlen @ 2.37
Félidő Ferencvárosi TC @ 5.50
Mindkét csapat szerez gólt Igen @ 1.80
Mindkét csapat szerez gólt Nem @ 1.95
Nincs fogadás döntetlenre Celtic @ 1.22
Nincs fogadás döntetlenre Ferencvárosi TC @ 4.00

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021-10-18, 20:30

Fogadj itt a mérkőzésre!

Forrás: MTI