A rajongók örömére, kemény a harc néhány top bajnokság tabellájának élén, ami éles összecsapásokat garantál a következő mérkőzéseken. Ebben a helyzetben van például a Bundesliga és a LaLiga is.

A német bajnokságban a kilencedik helyezett Eintracht Frankfurt, a második helyen álló Bayern München csapatát fogadja. A hazaiak egy győzelemmel akár a Bajnokok Ligájában feljutó helyen álló csapatok pontszámait egyenlíthetik. Ekkora ugrás lehetősége, minden bizonnyal nagy lendületet ad a frankfurtiaknak. A Bayern is teljes erőbedobással kell küzdjön, mert egy pontra áll az éllovas Mönchengladbachtól és nem távolodna el még jobban az első helytől.

A spanyol bajnokságban, a hetedik helyezett Villarreal, a nyolcadik helyezett Athletic Bilbaóval csap össze. Ez esetben is európai értékű a tét, mivel a Villarreal három pont megszerzésével Bajnokok Ligában feljutó helyen álló csapat pontszámát egyenlítheti, míg a Bilbao egy siker esetén a hatodik és Európa Liga selejtezőjét biztosító helyen álló Real Sociedad pontszámát egyenlítheti.

Kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.31. (07:44).