Csütörtök hajnal folytatódnak a küzdelmek a Nemzetközi Bajnokok Kupájában, ott ahol pályára lép az idei nyár egyik legkövetettebb csapata, a Juventus. Lehet, hogy bemutatkozik az új sztárszerzeményük is?

Fotó: Antonello Marangi/Shutterstock

A hírek szerint a torinóiak legújabb játékosa, a portugál Cristiano Ronaldo is a csapattal tart az Egyesült Államokba. Az olasz bajnok a német Bayern München ellen debütál (csütörtökön, éjjel 1 órakor), majd következik a Benfica (július 28-án, 19 órától), illetve a Real Madrid (augusztus 5-én, 0 órakor).

A fenti csapatok mellett az európai klubfoci többi krémje is ott lesz, így követhetjük majd a Barcelonát,  a manchesteri teameket (United és City) vagy akár a BL-döntős Liverpoolt is. Összesen 18 csapat szerepel ezen a tornán.

A lényeg, hogy a mérkőzésekről nem maradunk le, ugyanis élőben követhetjük az Unibet TV-n.

Íme a csütörtök hajnali program:

  • 1:00 Juventus - Bayern München
  • 2:00 Borussia Dortmund - Benfica
  • 2:00 Manchester City - Liverpool
  • 4:00 AS Roma - Tottenham
  • 5:00 Ac Milan - Manchester United

Fogadj és kövesd élőben ezen sporteseményeket az Unibet TV-n. A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Az élő közvetítés működéséhez szükség van a JavaScript engedélyeztetésére.

  Fogadj és nézd élőben!