Nem dől el a bajnokság, ha nyer a Sporting, de nagy lépést tenne a cél érdekében.

A keddi nap befejezése előtt már nem lesz hiányos a portugál labdragú-bajnokság tabellája, ugyanis ezen a napot pótolják a 20. fordulóból elhalasztott Famalicao - Sporting mérkőzést.

Az eddig lezajlott 28 forduló alatt 35 pontot szerző hazaiak az igazán megnyugtató nyolcadik helyről várják a Sporting elleni csatát, ami számukra csak azért bír némi téttel, mert függetlenül a jó helyezésüktől mindössze nyolc pontra állnak a kiesőzóna osztályozós helyétől. Ez akkor is így marad, ha kedd este pont nélkül marad a gárda, tehát nagy tragédia nem fog történni.

A Sporting esetében már jóval nagyobb a feszültség, hiszen a jelenlegi állás szerint négy pont különbséggel vezeti a bajnokságot a második Benfica előtt, ha viszont győzelemmel tér haza a csapat, akkor félig-meddig már zsebben érezheti a bajnoki címet. 

április 16., kedd

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.10
Sporting nyer -1.5 hendikeppel  2.02
Famalicao nyer vagy döntetlen  3.20

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.44
Sporting góljainak száma 1.5 felett   1.43
Gólok száma 2.5 felett  1.65

Famalicao - Sporting Stream

A kedd esti Famalicao - Sporting találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Famalicao - Sporting élő közvetítés!

Borítókép: Ousmane Diomandé (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)