Három győzelem hiányzik a Barcának ahhoz, hogy újra bajnok legyen.

Pörögnek az események a spanyol labdarúgó bajnokságban, ahol a hétfőn zárult 32. forduló után, kedden már a 33. veszi kezdetét.

Az első játéknapon lép pályára a listavezető Barcelona és a második helyezett Real Madrid csapata is. A katalánok a középmezőnyben tanyázó Osasunát fogadják, míg a királyi gárda a Real Sociedad otthonában lép fel.

A tabella jelenlegi állás szerint a Barcelona előnye 11 pont. Feltételezve, hogy a Madrid  megnyeri az összes hátralévő bajnokiját, a Barcelonának ez esetben is elég lenne 8 pontot gyűjtenie, hogy a végén is élen maradjon. Sok variáció létezik még, de egyre jobban szűkül a lehetőségek tárháza, főleg, ha kedden a Camp Nouban maradnak a pontok.

Tippek, vélemények?

Keddi mérkőzések:

május 02., kedd

FC Barcelona - Osasuna Stream

A kedd esti FC Barcelona - Osasuna találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Robert Lewandowski (Fotó: Christian Bertrand/Shutterstock.com)