Furán nézne ki egy-két tucat megtermett legény egy játszótéri homokozóban, miközben egymás várait rugdossák szét, pedig most erre is lenne lehetőség.

A szegedi klub nagy örömére végre nem összeszorult gyomorral kell készülnie a csapatnak egy BL-meccsre, amiért nyugodtan lehet küldeni egy köszönőlapot a norvég Kolstad együttesének, amely az utolsó előtti fordulós vereségével segédkezett a Tisza-partiak továbbjutásban. Ezzel és a PSG zágrábi vereségével az is eldőlt, hogy a szerdai párizsi összejövetelt csak a kötelező előírás miatt kell megtartani. Tét nincs, meccs van, a cserejátékosok felkészülnek, hátha lesz kedvük melózni.

Szerdai mérkőzések:

március 06., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 60.5 felett   1.76
PSG nyer -4.5 hendikeppel  1.96
Félidőben a Szeged vezet  4.30

Tippmixpro:

Szeged nyer +4.5 hendikeppel  1.75
Gólok száma 63.5 alatt   1.54
Gólok száma félidőben 29.5 felett  1.77

PSG - Pick Szeged Stream

A szerda esti PSG - Pick Szeged találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

PSG - Pick Szeged élő közvetítés!