Tudják a játékosok, hogy elvérzel, ha tutyimutyi vagy, és ez bizony egyik oldalon sem fér bele. 

Vasárnap este lép pályára a hétközben Olasz Kupától búcsúzó Fiorentina csapata, amely a szerdai Atalanta elleni kudarc után a Sassuolo elleni bajnokin dobhat egy picit a romlott lelkiállapoton. Persze nemcsak a hangulat feldobása miatt lenne fontos eredményes játékot letenni az asztalra, hanem azért is, hogy a végelszámolásnál elkönyvelésre kerüljön a nemzetközi szereplés. 

A Sassuolo sem nézelődni érkezik a toszkán fővárosba, hanem, hogy olyan eredményt érjen el, amely tovább élteti a klub abbéli reményét, hogy a végén sikerülni fog megkapaszkodni az első osztályban. Ez az eredmény egyértelműen a három ponttal járó győzelem lenne, ami a firenzei célokat is figyelembe véve, egy igazán nívós feladatnak ígérkezik.

A 34. forduló vasárnapi programja:

április 28., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.73
Fiorentina nyer -1.5 hendikeppel  2.88
Sassuolo nyer vagy döntetlen  2.12

Tippmixpro:

Minkét csapat gólt szerez az 1. félidőben    4.00
Sassuolo nyer -0.5 hendikeppel   4.55
Gólok száma 2.5 felett  1.73

Fiorentina - Sassuolo Stream

A vasárnap esti Fiorentina - Sassuolo találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Fiorentina - Sassuolo élő közvetítés!

Borítókép: Pietro Terracciano (Fotó: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock.com)