Míg egyeseknek alig jut a betévő falatra vagy épp készülődnek a rettegett világválságra, egy tehetős ismeretlen milliókat költött egy aláírt újonc kártyáért.

Az illető egy licitálás alkalmával, a kosaraskártyák piacán rekordnak számító, 5,2 millió dollárért tett szert egy LeBron James által aláírt újonckártyára. Az értékes portékához tartozik az NBA-szupersztár által 2003/04-s szezonban viselt egyik mezének darabkája is. Ugyanekkora összegért kelt el idén januárban a baseballcsillag Mickey Mantle 1952-s újonc kártyája is. Ennél többet még sosem fizettek egy sportkártyáért, de ilyen ritmusban nem lenne meglepetés ha az év végéig ismét megdőlne a két kártya által felállított rekord.

A LeBront ábrázoló kártya állapota szinte kifogástalan, hiszen 10-s skálán 9-s értékelést kapott, de ki is várhatna másra ha több mint másfél milliárd forintot penget le érte? Mindenesetre, jó befektetés is lehet hiszen kicsi helyen elfér, könnyű biztonságos helyen tárolni és az értéke is nagy valószínűséggel nőni fog a jövőben. Ha nem is tudsz ekképpen pénzre szert tenni, fogadva LeBron csapatára, a Los Angeles Lakersre (vagy más NBA-csapatra), módodban állhat profitot termelni.

Fogadj itt az NBA-re!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.