A Kindred Group, mely csoporthoz az Unibet fogadóiroda is tartozik, a Middlesbrough és a Rangers FC mezszponzorációját eladományozza az október 17-23. között megrendezésre kerülő “Biztonságosabb szerencsejáték hét/Safer Gambling Week” (#SGWeek2022) népszerűsítése céljából.

A Kindred Group volt az első olyan iparági cég, amely 2021 februárjában nyíltan beszámolt a káros szerencsejáték jeleit mutató, magas kockázatú játékosoktól származó bevételeinek arányáról.

A “Biztonságosabb szerencsejáték hét” alatt a cég kiemelt márkái, az Unibet fogadóiroda és a 32Red online kaszinó logói helyett a Middlesbrough és a Rangers FC meccsnapi mezeinek elején a "Zero % Mission" logó lesz látható.

A "Zero % Mission" logó a Kindred vállalat elkötelezettségét tükrözi, miszerint 2023 végére szeretnék elérni, hogy a káros szerencsejátékokból származó bevételek százalékát 0-ra csökkentsék (ez a projekt 2020-ban kezdődött).

forrás: mfc.co.uk

Az angol Championshipben szereplő partnerük, a Middlesbrough FC, október 19-én a Wigan Athletic, október 22-én pedig a Huddersfield Town elleni mérkőzéseken viseli majd a “Biztonságosabb szerencsejáték hét” szerelést, mindeközben a skót ligakupában a Rangers FC a Dundee United elleni október 19-i negyeddöntős összecsapáson teszi majd ugyanezt.

A Kindred ismét felhívta az egyesült királyságbeli szolgáltatók figyelmét arra, hogy csatlakozzanak a cég "0% missziójához" és ezzel segítsenek a szerencsejátékok ártalmainak a lehető legalacsonyabb szintre való csökkentésében.

"Elkötelezettek vagyunk egy újfajta szponzorációs modell bevezetésével kapcsolatban az általunk támogatott klubokkal és közösségekkel együtt." - mondta Neil Banbury, a Kindred ügyvezetője.

“A Biztonságosabb szerencsejáték hét kezdetén itt az ideje, hogy elgondolkodjunk az ügyfelek védelme terén elért folyamatos fejlődésen, valamint a technológiánkban és folyamatainkban elért fejlesztéseken. Elindultunk egy úton és még sok lépést kell megtennünk, de biztosak vagyunk abban, hogy a megközelítésünk eredményes”. - tette hozzá Banbury.

Ne felejtsd! A szerencsejáték maradjon szórakozás!