Nagy fába vágta a fejszéjét Rudi Garcia, akinek a Napoli vezetőedzőjeként nem lesz könnyű bizonyítani.

Rangadókkal teli játéknapot rendeznek szombaton az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Az első meccs 15 órától a Juventus - Lazio lesz, majd ezt követően 18 órától Inter - Milan, a sort pedig a Genoa - Napoli csata zárja. Az előbbi két mérkőzésről bővebb írás is született, amit mindenképp ajánlott átfutni.

Fogadásfokozó (fogadáskészítővel):

Napoli megnyeri mind a két félidőt

4.33    4.50

Khvicha Kvaratskhelia  gólt szerez a 16-on kívülről

9.00    9.50

A genovai csata igazából nem is az a klasszikus rangadó, de fontosságát tekintve mindenképp a kiemeltek közé tartozik. Azért tartozik a kiemeltek közé, mert az újonc Genoa számára a kezdetek óta létfontosságú a pontok gyűjtögetése, és ez érvényes a Napoli csapatára is, hiszen bajnokként nem is lehet más célja, mint a címvédés. 

Tippek, vélemények?

A szombati program:

szeptember 16., szombat

Genoa - Napoli Stream

A szombat esti Genoa - Napoli találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: McLittle Stock/Shutterstock