Jó lenne, ha a magyar játékos ki tudná használni az előtte adódott lehetőséget.

A vártnál könnyebben vette Fucsovics Marci a wimbledoni tenisztorna első körös mérkőzését, amelyet 3-0 arányban nyert meg a holland Tallon Griekspoor ellen.

Bet365 fogadásfokozó:

- Fucsovics Márton nyeri a mérkőzést
- 10+ ász a mérkőzésen Fucsovics Márton javára
- 38.5 felett a játékok száma

A fogadásra kínált odds 4.20 helyett 4.50.

Fucsovics a második fordulóban az amerikai Marcos Giron ellen lép pályára, s minden esélye megvan arra, hogy ezt a próbát is kiállja. 

Néhány mérkőzés a csütörtöki játéknapról:

július 06., csütörtök

Giron - Fucsovics Stream

A csütörtök délutáni Giron - Fucsovics találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fucsovics Márton (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)