Fogadj az Unibetnél bármelyik csütörtök esti NFL-mérkőzésre és a fogadásod után egy 1500 forint értékű ingyenes élő fogadást szerezhetsz, amelyet ugyanazon a héten, az egyik vasárnapi NFL-mérkőzésen használhatsz fel.

NFL címere (Fotó: Twin Design / Shutterstock.com)

Válogass minden vasárnap legalább 11 különböző mérkőzés közül és nézd a kedvenc csapatod meccseit az Unibet TV-n.

Így működik:

  1. Regisztrálj az Unibetre!
  2. Jelentkezz be a fiókodba, hogy jogosultságot szerezz.
  3. Köss egy mérkőzés előtti fogadást legalább 3500 Ft értékben az NFL idei szezonjának bármelyik csütörtök esti mérkőzésére és a fogadásod után kapsz egy 1500 Ft értékű ingyenes élő fogadást, amelyet felhasználhatsz ugyanazon a héten, az egyik vasárnapi NFL-mérkőzésen.

Fogadj az NFL-re!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Felhasználási feltételek

  • A promóció minden héten, hétfő 00:01 és vasárnap 23:59 között tart, további értesítésig. Ahhoz, hogy jogosult legyél erre az ajánlatra, be kell jelentkezned a fiókodba.
  • Ahhoz, hogy részt vegyél a promócióban legalább 3500 Ft értékben kell fogadnod egy amerikai futball mérkőzésre.
  • A minimum odds 1.80. Ha több fogadást is kötsz egyszerre, mindegyik oddsnak 1.80 felett kell lennie.
  • Csak a készpénzes fogadások érvényesek; az ingyenes fogadások, valamint a bónusz alapokkal és profitnövelővel kötött fogadások nem számítanak bele a promócióba. A cash out fogadások szintén nem érvényesek.
  • Az ingyenes élő fogadások bármilyen NFL-eseménnyel kapcsolatban felhasználhatók. Az ingyenes élő fogadások nyereményei nem tartalmazzák a tétet.