Remek hír árasztotta el a világhálót néhány napja, éspedig hivatalossá vált, hogy közel egy év kihagyás után, az egykori világelső és huszonkétszeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal ismét ütőt ragad.

Rafael Nadal 126
Rafael Nadal (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Mivel közeledik a 2023-as év vége, a rajongók már azt fontolgatják, hogy vajon mit hoz a 2024-es idény. Ha te is ebbe a csoportban tartozol, akkor az Unibetnél kamatoztathatod megérzéseidet hosszútávú fogadások formájában. Ezek egyike, hogy Rafa a világranglista élén lesz 2024 november 25. (21.00), de tudd, hogy állítólag az sem kizárt, hogy a spanyol bajnok pályafutásának utolsó éve lesz a 2024-es.

Medvedevvel nagyot kaszálhatunk

Az egykori világelső és a 2021-es US Open bajnokára is vonzó kínálatot találhatunk, ugyanis 10.00-es oddson fogadhatunk arra, hogy Daniil Medvedev világelső lesz a következő idény végén, vagy 3.50-es oddson arra, hogy az első vagy a második helyezett lesz.

Alcaraz már nem meglepetés

Nem zárta a legfényesebben a 2023-as idényt a húsz éves játékos, azonban nem kell elfeledni, hogy a nyáron nyerte a Wimbledont és a ranglista éllovasa is volt. Tétünk háromszorosát nyerhetjük abban az esetben ha Carlos Alcaraz lesz a jövő év végén a világelső és arra is fogadhatunk, hogy hány rangos tornát nyer:

Az idén három rangos tornát begyűjtő Novak Djokovic 2024-es Grand Slam-teljesítményére is fogadhatunk:

Tehetséges fiatalok felkapaszkodása

Sok ifjú játékos remekelt az elmúlt hónapokban, így nyilvánvaló, hogy ők is szerepelnek az Unibet oddskínálatában. Ilyen például Jannik Sinner, aki pár hét leforgása alatt kétszer is verni tudta Novak Djokovicot az ATP Finalson és a Davis Kupában. Nyolcas oddson fogadhatunk arra, hogy az olasz játékos világelsőként zárja a jövő szezont. Az idén berobbanó Ben Sheltonra 3.60-as oddson fogadhatunk, hogy a top10 tagja lesz 2024 végén. Megéri figyelnünk Marozsán Fábiánra is, akire 2.05-ös oddson fogadhatunk, hogy a top50 tagjaként zárja a következő idényt.

A teljes kínálatot az Unibet ajánlatának oldalán tekintheted meg.

Fogadj a következő teniszidényre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 december 12. 6:52 UTC.