Jelentős különbség van a két csapat győzelmi szorzója között, ami nem biztos hogy reális.

Az Inter - Atalanta párharccal kezdődik kedd este az Olasz Kupa negyeddöntős szakasza.

Csupa fekete és kék színekkel teli lelátók előtt csap össze a két gárda a Giuseppe Meazza stadionban, ahol főleg a helyszín miatt hazai győzelmet jósolnak a bukik. Más megközelítésből viszont nem ennyire egyértelmű a helyzet, mivel az Inter formája a legmagasabb szintektől jócskán el van maradva.

A vendégek aktuális formáját nézve elmondható, hogy teljesen rendben van. Idén hat tétmeccset játszott a bergamói alakulat, amelyből négy győzelem mellett két döntetlent számlál. Feltűnő, hogy ezen a hat meccsen 22 találatot jegyeztek Gian Piero Gasperini fiai, amiből következtethetünk, hogy verejtékes percek elé néznek a házigazdai védői.

január 31., kedd

Inter - Atalanta Stream

A kedd esti Inter - Atalanta találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-30, 19:30

  Fogadj és nézd élőben!