A Juventus 15 pontos levonással járó büntetése miatt kedvező helyzetbe került az Inter, hiszen egy riválissal kevesebbel kell számolnia.

Az olasz bajnokság négy napra bontott 19. fordulójának hétfői játéknapján lép pályára az Inter Milano együttese, amely az Empoli gárdáját fogadja a Giuseppe Meazza stadionban.

A cukipofa kutyák mellett a fekete-kékeknek is kötelessége adódik, ami hétfő este az Empoli lebirkózását jelenti. A hazai közönség támogatása mellett ez a könnyebben megoldható feladatok közé tartozik, elviekben nem merülhet fel probléma ezzel kapcsolatban. Főleg, hogy péntek este örömhírt kapott a 19-szeres bajnok, miszerint a nagy rivális Juventust 15 pontos büntetéssel sújtották a jóakarók.

A 19. forduló hétfői programja:

január 23., hétfő

Inter - Empoli Stream

A hétfő esti Inter - Empoli találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem számos egyéb mérkőzést, pl. az Ausztrál Open találkozóit.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-22, 07:00

  Fogadj és nézd élőben!