A magyar válogatott labdarúgó csapata öt barátságos mérkőzést játszik a Premier League 2023/24-es szezonjának kezdete előtt. Majdnem az összes ellenfél német klubcsapat, ami egy előny lehet Dominik számára.

Szoboszlai Dominik Liverpoolba való igazolása nagy port kavart nem csak a magyar, hanem a nemzetközi médiában is. Nem csoda, ugyanis a vörösök 70 millióért kivásárolták a magyar középpályást az RB Leipzigtól, és ekkora összegnél már sokan felkapják fejüket.

Számunkra ismerős és tehetséges játékos, mások számára ismeretlen, még (átigazolása óta Instagram követőinek száma elérte az egy milliót). Mostantól a játékoson múlik, hogy bevési nevét a világ nagy labdarúgóit tartalmazó könyvbe, vagy sem. Mi drukkolunk neki, hogy sikerüljön.

De elég a mellébeszélésből ugyanis aki ezt a cikket olvassa az azért jött, mert Liverpool FC felkészülési mérkőzéseket nézne élőben, és szerencsére erre is van lehetőségünk. Mutatjuk hogyan.

Liverpool FC nyári felkészülési mérkőzései 2023-ban

Jürgen Klopp alakulata, amint a bevezetőben írtuk, 5 mérkőzést játszik a Premier League startja előtt. 

Nézd ingyen Szoboszlai és a Liverpool meccseit

Aki szeretné élőben követni Dominik első mérkőzéseit a Liverpool FC mezében az megteheti a klub hivatalos csatornáján, az LFCTV-n, vagy akár ennek mobilos verzióján az LFCTV GO-n.

LFCTV GO

Az újonnan regisztrálok megtekinthetik mind az öt felkészülési mérkőzést élőben, és a szolgáltatás első hónapja teljesen ingyenes, amennyiben regisztrációkor megadjuk a promóciós kódot.

LFCTV Promó kód:

GOFREE23

A mérkőzéseken kívül a követők exkluzív betekintést kaphatnak a csapat edzéseibe, ahol akár követhetik Szoboszlai megmozdulásait is, vagy interjúkat nézhetnek neves játékosokkal. Regisztrációnk után mi Ibrahima Konate interjúját néztük, ahol egyebek közt Szoboszlait is említi.

Mire van szükségünk, hogy élőben nézhessük a Liverpool meccseket?

Egy regisztrációra, valamint egy bankkártyára (vagy Paypal számlára).

Fontos megjegyezni, hogy ez egy előfizetés az LFCTV-re, melynek hosszú távon költsége van (44.99 angol font/év, vagy 4.49 font/hó), viszont a promóciós kóddal (GOFREE23) az első hónap ingyenes, és ez lemondható még mielőtt bármit is fizetnünk kellene.

Hogyan regisztrálj az LFCTV-re?

  1. Látogass el a Liverpoolfc.com/watch weboldalra
  2. Kattints a Subscribe gombra. 
    Itt kiválaszthatod az éves, vagy a havi előfizetést - amennyiben utóbbit választod, akkor a GOFREE23 kóddal az első hónap ingyenes.
  3. A Select gombra kattintván egy űrlap vár rád, ahol meg kell adni a következő adatokat:
    - First name (keresztnév)
    - Surname (vezetéknév)
    - E-mail (valós e-mail cím)
    - Date of birth (születési dátum)
    - Password (jelszó) - ezt kétszer kell beírni
    - Gender (nem - férfi/női/nem nyilatkozol)
    - Country (ország)

Végül bejelölheted azt a mezőt amely által kérhetsz extra hírleveleket tőlük vagy sem (ha nem kedveled a hasonlót, akkor NO-ra kattints), legvégén jelöld be, hogy nem vagy robot, és kattints a Register Now gombra. Ha mindent helyesen töltöttél ki, akkor sikeres a regisztrációd.

LFCTV Regisztrációs űrlap

Bejelentkezés és fizetés

Miután sikeresen regisztráltunk, be kell jelentkeznünk, és a vásárlásunkat véglegesítenünk kell. Belépés után kattintsunk a Continue to checkout gombra, és egy alábbira hasonló oldalra fogunk kerülni, ahol bankkártya vagy Paypal adatokat kell megadnunk, valamint a számlázási adatainkat.

Végül opcionálisan akár még a telefonszámunkat is megadhatjuk, de ez nem kötelező.

LFCTV GO Fizetés

Sikeres kitöltés után kattintsunk a Subscribe gombra, hajtsuk végre a tranzakciót (pl. bankkártyás fizetés esetén lehetséges a telefonos megerősítés szükségessége - banktól függ), és ha minden rendben zajlott le, akkor már élvezhetjük az LFCTV szolgáltatásait.

Hol találom az élő mérkőzéseket?

Amennyiben sikeresen regisztráltál, és előfizetésed is megvan, akkor az alábbi linken találod a mérkőzéseket:

https://video.liverpoolfc.com/live-events 

LFCTV GO app letöltése

Amennyiben nincs lehetőségünk asztali gépet használni, vagy bármilyen egyéb okból kifolyólag mobilon néznénk a meccseket, akkor letölthetjük az LFCTV GO applikációt is.

Az LFCTV GO alkalmazásban az élő közvetítést a LIVE menü alatt találjátok, pontosabban a LIVE EVENTS részlegnél.

Hogyan tudod lemondani az LFCTV előfizetést

Amint írtuk, az előfizetés bármikor lemondható. Ehhez a következőket kell tenni:

  1. Bejelentkezés után a menüben válasszuk ki a MYLFC menüpontot
  2. A Your subscription részlegnél kattintsunk a Manage subscriptionra
  3. A megjelenő oldalon találunk egy Cancel plan gombot. Kattintsunk rá.