Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. A júniusi hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb nyertes tippekre.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát a júliusi hónap legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - a júliusi hónap 5 legnagyobb nyertes tippje

A júliusi hónap nagyon izgalmas harcot tárt elénk ami a legnagyobb fogásokat illeti, a kiemelkedő tippek között igen népszerűnek számított a Félidő/Teljes játékidő és a pontos eredmény meghatározása. Ebben a hónapban is számos izgalmas tipp érkezett, viszont a sors úgy alakította, hogy a felsorolásunkban láthattok majd egy főszereplőt, aki nagyon ráérzett, hogy mire érdemes tippelni nagy szorzókon. Ugyanakkor egyenesen dominálnak a magasabb oddsok, így egy szerencsés időszakot tudhatunk magunk mögött! Lássuk kik voltak a legsikeresebb tippelők az elmúlt hónapban.

A legnagyobb nyertes tippet barango hozta össze, aki 26.00-ás nyereményszorzón játszotta a romániai első osztályú labdarúgó-bajnokság egyik összecsapását (AFC UTA Arad - CFR Cluj). Az első félidő pontos eredményét határozta meg (1-2) és szerencsét is hozott neki a román foci. Gratulálunk a remek tipphez!

barango AFC UTA Arad - CFR Cluj

A második hely ugyancsak barango-t illeti és itt már sejthetitek, hogy ki lesz a júliusi hónap főszereplője. Ezúttal az UEFA Európa Konferencia Liga eseményei felé irányította figyelmét és a Željezničar Sarajevo - Neftçi PFC Bakı mérkőzésen újra az első félidő pontos eredményére tippelt (2-1), 25.00-ás oddson. Ezennel is minden elismerésünk a jó ihletésű jóslathoz!

barango Zeljeznicar Sarajevo - Nefci PFC Baki

A harmadik helyezést nem egy, hanem egyenesen két tippelő is elfoglalja, ugyanazzal a tippel. Giggs és chabialonso Félidő/Teljes játékidő, Hazai/Vendég tippet helyeztek el 23.00-ás szorzón és ők is az UEFA Európa Konferencia Ligára koncentráltak, ahol egy Birkirkara FC - Maribor mérkőzést szemeltek ki maguknak. Jóslataik pontosnak bizonyultak, a máltai és a szlovén csapatok megmérettetése szerencsét hozott nekik és ilyen ráérzést kívánunk a továbbiakban is mindkettőjük számára!

Giggs, chabialonso Birirkara FC - Maribor

A negyedik helyen sipull szerepel és ő is ugyanazt a trendet erősíti, miszerint a Félidő/Teljes játékidőre való tippelés jó ötletnek bizonyult a júliusi hónapban. 15.00-ás szorzón tippelt az RC Arbaâ - JS Kabylie meccsre (Hazai/Döntetlen), amely az algériai labdarúgó-bajnokság első osztályának egy mérkőzése volt. Afrikai kiruccanása helyes döntésnek bizonyult, igazán inspirált választásnak gondoljuk!

sipull - RC Arbaa - JS Kabylie

Az ötödik pozíción, 11.50-es oddsal ketten is osztoznak. András folytatja a Pontos Eredményre való tippelők sorát, ő egy Ausztrália - NPL Queensland keretein belül lefolyt labdarúgó mérkőzésen (Peninsula Power - Olympic FC Brisbane) álmodott meg 2-0-ás eredményt, ahol a Peninsula 2 rúgott góljával és az Olympic FC meddő teljesítményével valóra is vált az elképzelése. Mindeközben barango újból jobb lábbal kezdhette a napot, amikor egy újabb Pontos Eredmény tippje zöldült. A norvég Eliteserien érdekelte ezúttal és úgy gondolta, hogy a Molde - Sarpsborg 08 mérkőzésen az első félidőben 2-1-es eredmény születik és ez így is történt. Mindkét tipp fantáziadús volt, gratulálunk a remek jósképességekhez!

András Peninsula Power - Olympic FC Brisbane
barango - Molde- Sarpsborg 08

Júliusi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez júliusban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük oakland23, BvB_09, chabialonso, ROYSZ74 és RedMunchen.

Név Játék
oakland23 Tippjáték - Wimbledon 2023
oakland23 SPF Poker Series - 2023 július
oakland23 SPF Liga - 2023 július
oakland23 SPF Guru - Prémium július 2023
BvB_09 SPF Guru - Prémium heti (július 17-23.)
BvB_09 Napi tipp - július 24.
BvB_09 SPF Guru - Prémium heti (július 24-30.)
BvB_09 SPF Guru - Prémium július 2023
chabialonso Napi tipp - július 2.
chabialonso SPF Maradj Talpon Tippjáték - 239.
chabialonso 86. SPF Race to 10
chabialonso Napi tipp - július 13.
ROYSZ74 Napi tipp - július 8.
ROYSZ74 87. SPF Race to 10
RedMunchen Napi tipp - július 6.
RedMunchen 86. SPF Race to 10
RedMunchen Napi tipp - július 7.
RedMunchen Tippjáték - Wimbledon 2023
RedMunchen Napi tipp - július 16.
RedMunchen Napi tipp - július 17.
RedMunchen Napi tipp - július 18.
RedMunchen Napi tipp - július 19.
RedMunchen Napi tipp - július 25.

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével. 

Augusztusi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

A legaktívabbak osztoznak a havi keretben!
Fórumtagjaink regisztrációjuk során automatikusan bekerülnek az SPF Klub hűségprogramunkba, és a weboldalunkon való tevékenykedésük által pontokat gyűjthetnek.
Havi szinten 100.000 Ft-ot osztunk szét a legaktívabb tagok között!
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock